Det Norske Akademis Ordbok

Informasjonskapsler

Nedenfor, under overskriften Google Analytics, finner du informasjon om bruk av informasjonskapsler (cookies) på naob.no. Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på dette nettstedet, samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren til ikke å lagre disse. Vi gjør oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på nettstedet ikke fungerer optimalt.

Google Analytics

Det Norske Akademis ordbok bruker Google Analytics for å analysere bruken av vår tjeneste naob.no.

Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google Inc. («Google»). Google Analytics bruker informasjonskapsler (cookies) for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonen som genereres av en slik informasjonskapsel ved bruk av naob.no, sendes sammen med din IP-adresse til Google og lagres på deres servere.

Google kan også overføre denne informasjonen til tredjepart hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjepart behandler informasjonen på vegne av Google. Ifølge Google vil ikke din IP-adresse bli koblet med annen informasjon Google har.